Standaard bestellingen moeten voor 11:59 PM PT geplaats worden om de volgende dag verwerkt te worden. Verwerkingstijd is normaalgezien 1 werkdag en bestellingen zullen binnen de 5 werkdagen van de dag dat de bestelling geplaats werd, worden geleverd. Versnelde bestellingen moeten voor 12:00 PM PT geplaatst worden om dezelfde dag te worden verwerkt en zullen aankomen afhankelijk van de transit tijd van de geselecteerde dienst. Leveringstijden zijn gebaseerd op bestellingen geplaatst tussen maandag en vrijdag.

 

Bestelling totaal Kost Totale leveringstijd
(inclusief verwerkingstijd)
EU bestellingen Onder €200 €20 5 werkdagen
Over €200 Gratis 5 werkdagen
Internationaal (buiten de EU) bestellingen €40 5 werkdagen

 

Bestellingen moeten tussen 11:59pm PT maandag – vrijdag geplaatst worden om dezelfde dag verwerkt te worden. Verwerkingstijd is normaalgezien 1 werkdag. Leveringstijden zijn gebaseerd op bestellingen die tussen maandag en vrijdag werden geplaatst. orogoldcosmetics.nl biedt GRATIS STANDAARD LEVERING via DHL op alle merchandise bestellingen binnen Nederland (exclusief belastingen). Bestellingen in Nederland zullen steeds gratis verzonden worden – geen promotie code is hiervoor noodzakelijk.

Internationale verzendingen

orogoldcosmetics.nl biedt een standaard verzendingskost van €40. Internationale bestellingen kunnen belast worden bij aankomst. Wanneer je bestelt via orogoldcosmetics.nl, is de ontvanger van de zending de geregistreerde importeur en is verantwoordelijk voor al deze invoerkosten, evenals voor het naleven van alle wetten en voorschriften van het land van bestemming. OROGOLD verzamelt geen rechten en heffingen en kan niet voorspellen wat uw specifieke kosten kunnen zijn. Het douanebeleid varieert van land tot land, dus neem contact op met uw lokale douanekantoor voor meer informatie. Bestellingen moeten voor 14:00 (2:00PM) GMT geplaatst worden om dezelfde dag verwerkt te worden. Indien een bestelling na deze deadline is geplaatst, zal het de volgende werkdag verwerkt worden. Alle bestellingen worden verzonden van maandag- vrijdag, exclusief federale feestdagen in Nederland.

Meerdere leveringsadressen

Momenteel kunnen wij bestellingen slechts naar één adres verzenden. Om te verzenden naar meerdere adressen, contacteer onze klantendienst op het nummer +1-877-309-3368.

Werkdagen & feestdagen

Alle bestellingen worden verzonden tussen maandag en vrijdag, exclusief feestdagen in Nederland. Voor standaard leveringen: bestellingen moeten voor 11:59pm Pacific Time (PT) worden geplaatst om dezelfde dag verwerkt te worden. Anders zullen ze de volgende werkdag verwerkt worden.

Pakketten worden niet verzonden van onze distributiecentra op de volgende dagen:

Paasmaandag – 2 april

Koningsdag – 27 april

Hemelvaart – 10 mei

Witte maandag- 21 mei

Kerstmis – 25 + 26 december

Nieuwjaar – 1 januari

Bestellingen traceren

Wanneer je bestelling klaar is voor verzending, zal je een bevestiging ontvangen voor de verzending. De meerderheid van onze bestellingen worden binnen de 1-2 werkdagen nadat de bestelling werd geplaatst verzonden.  De e-mail bevat verzending details, je traceernummer, en een link naar de geselecteerde koerier. Om je bestelling te traceren, klik op het traceernummer onderaan de e-mail. Om een bestelling geplaatst via orogoldcosmetics.nl te traceren, ga naar “Mijn account”. Hier zal je moeten inloggen om je account informatie te bekijken.

Close

Uw gouden item is toegevoegd!